Vytisknout tuto stránku
čtvrtek, 17 leden 2013 09:44

Zboží.cz bude nově jen pro platící prodejce

Velké změny se chystají na seznamáckém zboží, k 1.7 začnou platit nové obchodní podmínky. Novinkou bude přechod od faktur za prokliky za daný měsíc, ty plně nahradí seznamácká peněžka, ze které se budou poplatky za prokliky strhávat.  Viz. nové obchodní podmínky Seznamu od 1. 7. Dnes už někteří naši klienti dostali emailem info ohledně výpovědi stávající smlouvy pro Zboží.cz.Seznam tak plně přejde na stejný systém, který používá konkureční Heureka, ta ovšem nabízí daleko více možností pro jednotlivé eshopy.

Bohatší možnost definování XML feedu, jeho stahování několikrát za den, lepší zpětnou vazbu na provedené konverze a detailnější statistiky. Jedinou nevýhodou Heureky doposud byla menší návštěvnost jejich produktového katalogu, Ze Seznamu na naše eshopy chodilo daleko více lidí, je otázkou, jak se poměr změní po zavedení placeného zobrazování. Naším tipem je, že Seznamu tržní podíl mírně klesne.

Výňatek z nových obchodních podmínek Seznamu

6. Finanční a platební podmínky

6.1. Služba Zboží.cz je zpoplatněna dle Produktového listu, ceníku. Provozovatel si vyhrazuje právo na změnu zpoplatnění, a to na základě změny těchto Podmínek nebo Produktového listu, ceníku. Platba za užití služby je možná přes platební nástroj Peněženka z předem navýšeného kreditu. Pro platby a navýšení kreditu v Peněžence platí Obchodní podmínky služby dostupné na http://napoveda.seznam.cz/cz/penezenka/smluvni_podminky/.

6.2. Nabídky Subjektu nebudou zobrazovány v případě nedostačujícího kreditu na úhradu v Peněžence.

Vladimír Vaněk

Bohaté znalosti redakčního systému Joomla uplatňuje každý den při tvorbě či úpravě Joomla webů. Virtuemart, K2, Joomleague to je jen zlomek rozšíření, které má v malíku. Ve volném čase se prohání na kole po východních Čechách...

Nejnovější od Vladimír Vaněk

Související položky (podle značky)